Cloud AntiVirus

Download og evaluere gratis i 30 dage her!

Minimal administration uden hardware eller software
SecureAnywhere klient er mindre end 1 Mb og administreres udelukkende fra skyen, hvor administratoren har fuld kontrol over deres brugere via et webbaseret kontrolpanel med evnen til at centralt oprette og administrere sikkerhedspolitikker, se detaljerede rapporter og administrere whitelists, sortlister og undtagelser. Ingen hardware eller software er påkrævet, og kontrolpanelet kan tilgås via en standard webbrowser, uafhængigt af tid og sted.


Traditionelle virus signaturer er blevet rykket til skyen og kompletteres med en enorm database, der består af “gode” og “dårlige” filer, samt adfærdsmønstre. Ved at flytte intelligens til skyen, kan enorme mængder af viden anvendes i realtid uden at påvirke ydeevnen hos ​​brugerne.

Implementering
Eftersom klienten kan sameksistere med anden antivirus beskyttelse, vil dine systemer aldrig stå uden beskyttelse ved en migration. Udrulning af klienten kan gøres med MSI pakker, scripts, eller via en brugerdefineret værktøj, der er en del af den service uden ekstra omkostninger.

Højeste niveau af sikkerhed
Webroots magtfulde heuristisk analyse af filer og adfærd omfatter:
• Avanceret analyse af nye programmer og filer for at opdage mistænkelige handlinger typisk for malware.
• Alders-analyse baseret på hvor længe ​​lignende filer har været registreret i Webroots globale netværk.
• Popularitets-analyse af nye programmer baseret på, hvor ofte filen anvendes eller ændres i Webroots globale netværk.

Malware fjernelse
Omfattende sporing og fjernelse af både kendte og ukendte trusler, herunder rootkits og anden skadelig software. Klienten fjerner ikke alene den skadelige fil, men også de ændringer, der er foretaget i systemet. Den indbyggede rollback funktion nulstiller både skaden og eventuelle forkerte dekontaminering forsøg.

Webroot Intelligence Network realtid trusselsregistrering
Real-time detektion og analyse via verdens største cloud-database med unikke ekstraherbare genstande, som består af over 250 millioner filer og tilknyttede adfærdsmæssige karakteristika.

Endpoint Firewall
En sofistikeret cloud-firewall beskytter dine brugere, når de er uden for virksomheden gateway ved at udvide Microsoft ® Windows ® Firewall giver fuld kontrol over indkommende og udgående forbindelser, men stjæler ressourcer klienten. Overvågning af al udgående trafik firewall beskytter mod skadelige “telefon-home” angreb og sikrer, at kun autoriserede processer kommunikere med netværket. Gode ​​og dårlige programmer registreres automatisk, så brugerne ikke generes af pop-ups eller tvunget til at træffe deres egne afgørelser.

SafeStart Sandbox
Ukendte filer kan blive henvist til bare at kunne åbne i et beskyttet “sandbox” miljø, for evaluering af adfærden. Således forhindres ukendte programmer og filer, med ondsindet adfærd, i at inficere brugerens system.

Kompatibel pc platforme:
- Windows ® XP Service Pack 2 og 3, 32 – og 64-bit
- Windows Vista ®, 32 – og 64-bit
- Windows 7, 32 – og 64-bit

Kompatibel server platforme:
- Windows Server 2003 Standard, Enterprise, 32 – og 64-bit
- Windows Server 2008 R2 Foundation, Standard, Enterprise
- Windows Small Business Server 2008 og 2011

Kompatible Virtual Server platforme:
- VMware vSphere 4 (ESX/ESXi3.0, 3,5, 4,0, 4,1 og Workstation 6,5, 7,0, Server 1,0, 2,0
- Citrix XenDesktop 5 og XenServer 5,0, 5,5, 5,6
- Microsoft Hyper-V Server 2008, 2008 2,6

Download og evaluere gratis i 30 dage her!