Global Relay E-mail arkivering

Med Wecloud’s e-mail arkivering slipper du for komplicerede installationer, hardwareproblemmer og konfiguration af software.

Gennem nogle enkle standardinstillinger i dit e-mailsystem kan du automatisk arkivere virksomhedens e-mail til et af vores datacentre rundt om i verden og få en ekstern back-up og arkivering i realtid. Samtidig kan du enkelt genskabe individuelle eller flere e-mails via et webbaseret kontrolanel.

Du kan også lade dine slutbrugere adgang til deres egne private e-mail-arkiver og lyn-hurtig søgning, læse og inddrive e-mails fra arkivet igennem en ekstra mappe i Outlook eller via Global Relay brugerdefinerede mobile app til iOS eller Android.

WeClouds Email Archiving er baseret på verdens førende platform udviklet af Global Relay. Platformen bruges bl.a. af banker og andre tunge finansielle transaktioner på verdensplan. En kopi af alle nye e-mails i din mail-server hentes i realtid og sendes krypteret til vores globale datacentre, hvor de automatisk indekseret og sikret med en ekstra kryptering. Der er også lavet flere sikkerhedskopier af dine krypterede data, der er lagret på flere servere, der er geografisk adskilte lokationer.