WeCloud VaultSMART

Hurtig og sikker e-mailarkivering

Gør din e-mailsikkerhed komplet med arkivering!

I kan nu tilføje e-mailarkivering til WeCloud SecureSMART for hurtig og sikker arkivering af organisationens e-mails. Tjenesten tilbyder en effektiv søgefunktion, så der nemt og hurtigt kan hentes tidligere e-mails og arkiverede beskeder. 

I dag gemmer vi flere data end nogensinde, da både lovgivning og virksomhedspolitik kræver dette. Det er normalt, at e-mails gemmes i lokal backup, men det kan være svært at søge og hurtigt finde specifikke e-mails derfra. WeCloud VaultSMART er en omkostningseffektiv, hurtig og sikker arkivering, som giver en træfsikker søgning, uanset mængden af gemte data.

En grænseflade for al e-mailsikkerhed

WeCloud VaultSMART er integreret i FuseMails løsning til e-mailsikkerhed. Det betyder, at i har adgang til e-mailfiltrering, kontinuitet og arkivering i én og samme webgrænseflade. Selv brugerne i organisation kan få adgang til karantænerapporter, kontinuitet (webmail) og egne arkiverede e-mails fra en og samme webgrænseflade.

Trygt og sikkert

VaultSMART er nemt at anvende for administratorer, compliance officers samt de øvrige brugere. Alle beskeder arkiveres, indekseres og er altid tilgængelige via en hurtig og nem søgefunktion.

Tilladelser

I kan per bruger styre adgang til det personlige arkiv. Det betyder at IT-afdelingen aflastes med spørgsmål, som ellers skulle håndteres af en IT-administrator. Som administrator i VaultSMART kan i også deaktivere adgang til personligt arkiv for alle eller specifikke brugere efter behov.

Compliance Officers

Adgang til hele e-mailarkivet er begrænset til organisationens Compliance Officer. Denne tilladelse sikrer, at e-mails håndteres korrekt og i henhold til lovgivningen, og indebærer, at e-mail-administrationen kan adskilles fra juridiske spørgsmål.