Koncept - Sikkerhedsløsninger i skyen

Et moderne IT-miljø har brug for moderne sikkerhedsfunktioner - WeCloud giver dig fleksible cloud-baserede sikkerhedsløsninger.

Tendensen på markedet går i retning af flere og flere cloud-baserede applikationer og funktioner. Bevidst eller ubevidst både downloader og uploader brugerne store mængder data fra internettet til virksomhedens enheder og netværk. Brugerne behøver ikke længere sidde på virksomhednes eget netværk, for at få adgang til applikationer og data. Antallet af forbindelser til internettet er dybest set det samme som antallet af brugere. 

Mængden af malware er i løbet af de seneste 6-7 år blevet mangedoblet og blevet langt mere avancerede. Lokalt installerede sikkerhedsløsninger er konstant er skridt bagud og er de er nærmest forældet i det øjeblik de opdateres i det lokale miljø. 

WeCloud udbyder fleksible clous-baserede sikkerhedsløsninger, som ikke er afhængig af lokale opdateringer og endeløse signatur-opdateringer. Vores løsninger beskytter din data og dine dine brugere uanset hvor de er opkoblet. Ved at udnytte cloud-baseret arkitektur kan hver bruger beskyttes med realtidsopdateret sikkerhedsinformation uden at skulle downloade og distribuere lokale opdateringer. Vores løsninger lader dig som administrator kontrollere og styre hvornår, hvordan og hvillke brugere, der skal har tilladelse til at uploade virksomhedskritisk data til skyen. 

Vores sikkkerhedsløsninger følger brugeren - når brugerne og applikationerne er tilgængelige i skyen, skal sikkerhedsløsningen følge med. Med en global infrastruktur kan WeCloud levere central administration og kontrol af virksomhedens sikkerhedsspolicy uanset hvor dine applikationer og brugere er.

WeCloud er en 100% svenskejet virksomhed, der udvikler og distribuerer verdensledende sikkerhedsløsninger i Skandinaven. WeCloud tilbyder certificeret og kvalificeret Skandinavisk support - vi står altid vores kunder og partnere nære, for at give bedst mulige support, kosultation och gode råd angående vores løsninger. 

WeCloud - Peace of Mind in Every Connection.