Titel

DATABESKYTTELSESPOLITIK

 

  1. (A) Denne politik
  2. (B) Indsamling af personoplysninger
  3. (C) Oprettelse af personoplysninger
  4. (D) Kategorier af personoplysninger, som vi kan behandle
  5. (E) Retsgrundlag for behandling af personoplysninger
  6. (F) Følsomme personoplysninger
  7. (G) Formål, hvortil vi kan behandle dine personoplysninger
  8. (H) Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter
  9. (I) International overførsel af personoplysninger
  10. (J) Datasikkerhed
  11. (K) Nøjagtighed af oplysninger
  12. (L) Dataminimering
  13. (M) Dataopbevaring
  14. (N) Dine juridiske rettigheder
  15. (O) Cookies og lignende teknologier (cookie-politik)
  16. (P) Brugsvilkår
  17. (Q) Direkte markedsføring
  18. (R) Kontaktoplysninger
  19. (S) Definitioner

 

  1. Denne politik

 

Oversigt - Denne politik

Denne politik forklarer, hvordan vi kan behandle dine personoplysninger. Denne politik kan ændres eller opdateres fra tid til anden, så tjek den regelmæssigt for opdateringer.

 

Denne politik er udstedt af j2 Global Ireland Limited på vegne af sig selv, dets datterselskaber og dets associerede selskaber (herunder enhver enhed, der lovligt handler under FuseMail og WeCloud brandet) (i fællesskab benævnt, “selskabet”, “vi”, “os” og “vores”) og er rettet mod enkeltpersoner uden for vores organisation med hvem vi interagerer, herunder kunder, besøgende på vores websteder, brugere af vores apps og andre brugere af vores tjenester (i fællesskab benævnt, “dig/du”). Definerede udtryk anvendt i denne politik er beskrevet i afsnit (S) nedenfor.

 

Med henblik på denne politik er selskabet den dataansvarlige. Denne politik dækker informationspraksisser vedrørende selskabets websteder for FuseMail og WeCloud brandet og FuseMail og WeCloud tjenesterne (“tjenesterne”), der tilbydes nu eller i fremtiden. Kontaktoplysninger tilvejebringes i afsnit (R) nedenfor.

 

Denne politik kan ændres eller opdateres fra tid til anden for at afspejle ændringer i vores praksisser med hensyn til behandlingen af personoplysninger eller ændringer i gældende lovgivning. Vi opfordrer dig til at læse denne politik omhyggeligt og regelmæssigt tjekke denne side for at gennemgå eventuelle ændringer, som vi måtte foretage i overensstemmelse med vilkårene i denne politik.

 

  1. Indsamling af personoplysninger

 

Oversigt - Indsamling af personoplysninger

Vi kan indsamle eller indhente personoplysninger om dig: direkte fra dig (f.eks. når du kontakter os), i løbet af vores forhold til dig (f.eks. hvis du foretager et køb), når du gør dine personoplysninger offentligt tilgængelige (f.eks. hvis du skriver et offentligt indlæg om os på sociale medier), når du henter, installerer eller bruger enhver af ​​vores apps, når du besøger vores websteder, når du tilmelder dig for at bruge ethvert af ​​vores websteder, apps eller tjenester, eller når du interagerer med eventuelt tredjepartsindhold eller -annoncering på et websted eller i en app. Vi kan også modtage personoplysninger om dig fra tredjeparter (f.eks. retshåndhævende myndigheder).

 

 

Indsamling af personoplysninger: Vi kan indsamle personoplysninger om dig fra følgende kilder:

  • Oplysninger, som du tilvejebringer: Vi kan indhente dine personoplysninger, når du tilvejebringer dem for os (f.eks. når du kontakter os via e-mail eller telefon eller på andre måder, eller når du giver os dit visitkort).
  • Oplysninger i løbet af vores forhold: Vi kan indsamle eller indhente dine personoplysninger i løbet af vores forhold til dig (f.eks. hvis du køber en tjeneste af os).
  • Oplysninger, som du gør offentligt tilgængelige: Vi kan indsamle eller indhente dine personoplysninger, som du åbenlyst vælger at gøre offentligt tilgængelige, herunder via sociale medier (f.eks. kan vi indsamle oplysninger fra din(e) sociale medieprofil(er), hvis du skriver et offentligt indlæg om os).
  • App-oplysninger: Vi kan indsamle eller indhente dine personoplysninger, når du henter eller bruger enhver af ​​vores apps.
  • Webstedsoplysninger: Vi kan indsamle eller indhente dine personoplysninger, når du besøger ethvert af ​​vores websteder eller bruger eventuelle funktioner eller ressourcer, der er tilgængelige på eller via et websted.
  • Registreringsoplysninger: Vi kan indsamle eller indhente dine personoplysninger, når du bruger eller tilmelder dig for at bruge ethvert af ​​vores websteder, apps eller tjenester.
  • Indholds- og annonceringsoplysninger: Hvis du vælger at interagere med eventuelt tredjepartsindhold eller -annoncering på et websted eller i en app, kan vi modtage personoplysninger om dig fra den relevante tredjepart.
  • Oplysninger fra tredjeparter: Vi kan indsamle eller indhente dine personoplysninger fra tredjeparter, som tilvejebringer dem for os (f.eks. kreditoplysningsbureauer, retshåndhævende myndigheder, osv.).

 

  1. Oprettelse af personoplysninger

 

Vi kan også oprette personoplysninger om dig, såsom optegnelser over dine interaktioner med os, og nærmere oplysninger om din købshistorik til interne administrationsformål og analyse.

 

  1. Kategorier af personoplysninger, som vi kan behandle

 

Oversigt - Kategorier af personoplysninger, som vi kan behandle

Vi kan behandle: dine personoplysninger (f.eks. dit navn), demografiske oplysninger (f.eks. din alder), dine kontaktoplysninger (f.eks. din adresse), optegnelser over dine samtykker, købsoplysninger, betalingsoplysninger (f.eks. din faktureringsadresse), oplysninger om vores websteder og apps (f.eks. den type enhed, du bruger), nærmere oplysninger om din arbejdsgiver (hvor relevant), oplysninger om dine interaktioner med vores indhold eller annoncering, og eventuelle synspunkter eller meninger, som du tilvejebringer for os.

 

Vi kan behandle de følgende kategorier af personoplysninger om dig:

  • Personoplysninger: fornavn(e), foretrukne navn, og foto.
  • Demografiske oplysninger: køn, fødselsdato/alder, nationalitet, hilsen, stillingsbetegnelse/branche, og sprogpræferencer.
  • Kontaktoplysninger: korrespondanceadresse, telefonnummer, e-mailadresse og nærmere oplysninger om din(e) offentlige sociale medieprofil(er).
  • Samtykkeoptegnelser: optegnelser over eventuelle samtykker, som du muligvis har givet, sammen med dato og klokkeslæt, midler til samtykke og eventuelle relaterede oplysninger (f.eks. genstanden for samtykket).
  • Købsoplysninger: optegnelser over køb og priser.
  • Betalingsoplysninger: optegnelser over fakturaer, betalingsoptegnelser, faktureringsadresse, betalingsmetode, bankkontonummer eller kreditkortnummer, navn på kortindehaver eller kontoindehaver, kortoplysninger eller oplysninger om kontosikkerhed, kortets 'gyldigt fra'-dato, og kortets udløbsdato, BACS-oplysninger, SWIFT-oplysninger, IBAN-oplysninger, betalingsbeløb, betalingsdato, og optegnelser over checks.
  • Oplysninger vedrørende vores websteder og apps: enhedstype, operativsystem, browsertype, browserindstillinger, IP-adresse, sprogindstillinger, datoer og klokkeslæt for forbindelse til et websted, statistik over app-brug, app-indstillinger, datoer og klokkeslæt for forbindelse til en app, placeringsoplysninger, og andre tekniske kommunikationsoplysninger (hvoraf nogle kan udgøre personoplysninger), brugernavn, adgangskode, sikkerhedsoplysninger ifm. login, brugsoplysninger, samlede statistiske oplysninger.
  • Arbejdsgiveroplysninger: når du interagerer med os i din egenskab af medarbejder, kontaktoplysningerne for din arbejdsgiver (herunder navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse) i det omfang, det er relevant.
  • Indholds- og annonceringsoplysninger: Optegnelser over dine interaktioner med vores onlineannoncering og -indhold, optegnelser over annoncering og indhold, der vises på sider eller app-skærme, der vises til dig, og eventuel interaktion, som du måtte have haft med et sådant indhold eller en sådan annoncering (herunder, når musemarkør svæver over, museklik, eventuelle formularer, som du udfylder (herunder ufuldstændige formularer, der ikke indsendes) og eventuelle interaktioner med berøringsskærme).
  • Synspunkter og meninger: eventuelle synspunkter og meninger, som du vælger at sende til os, eller som du skriver offentligt om os på sociale medieplatforme.

 

  1. Retsgrundlag for behandling af personoplysninger

 

Oversigt - Retsgrundlag for behandling af personoplysninger

Vi kan behandle dine personoplysninger, hvor: du har givet dit forudgående, udtrykkelige samtykke, behandlingen er nødvendig for en kontrakt mellem dig og os, behandlingen er påkrævet i henhold til gældende lovgivning, behandlingen er nødvendig for at beskytte enhver enkeltpersons vitale interesser, eller hvor vi har en gyldig, legitim interesse i behandlingen.

 

Når vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med de formål, der er angivet i denne politik, kan vi påberåbe os et eller flere af følgende retsgrundlag afhængigt af omstændighederne:

  • Samtykke: Vi kan behandle dine personoplysninger, hvor vi har indhentet dit forudgående, udtrykkelige samtykke til behandlingen (dette retsgrundlag anvendes kun i forbindelse med behandling, der er fuldstændig frivillig - det anvendes ikke til behandling, der er nødvendig eller obligatorisk på nogen måde),
  • Kontraktmæssig nødvendighed: Vi kan behandle dine personoplysninger, hvor behandlingen er nødvendig i forbindelse med eventuel kontrakt, som du måtte indgå med os,
  • Overholdelse af gældende lovgivning: Vi kan behandle dine personoplysninger, hvor behandlingen er påkrævet i henhold til gældende lovgivning,
  • Vitale interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger, hvor behandlingen er nødvendig for at beskytte enhver enkeltpersons vitale interesser, eller
  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger, hvor vi har en legitim interesse i at udføre behandlingen med det formål at administrere, drive eller fremme vores forretning, og den legitime interesse ikke tilsidesættes af dine interesser, grundlæggende rettigheder eller frihedsrettigheder.

 

  1. Følsomme personoplysninger

 

Oversigt - Følsomme personoplysninger

Vi søger ikke at indsamle eller på anden måde behandle dine følsomme personoplysninger. Hvor vi har behov for at behandle dine følsomme personoplysninger til et legitimt formål, gør vi det i overensstemmelse med gældende lovgivning.

 

Vi søger ikke at indsamle eller på anden måde behandle dine følsomme personoplysninger i løbet af vores normale forretningsgang. Når det bliver nødvendigt at behandle dine følsomme personoplysninger af hvilken som helst årsag, påberåber vi os et af følgende retsgrundlag:

  • Overholdelse af gældende lovgivning: Vi kan behandle dine følsomme personoplysninger, hvor behandlingen er påkrævet eller tilladt i henhold til gældende lovgivning (f.eks. for at overholde vores forpligtelser mht. mangfoldighedsrapportering);
  • Påvisning og forebyggelse af kriminalitet: Vi kan behandle dine følsomme personoplysninger, hvor behandlingen er nødvendig til påvisning eller forebyggelse af kriminalitet (herunder forebyggelse af svig),
  • Etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske rettigheder: Vi kan behandle dine følsomme personoplysninger, hvor behandlingen er nødvendig til etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske rettigheder, eller
  • Samtykke: Vi kan behandle dine følsomme personoplysninger, hvor vi i overensstemmelse med gældende lovgivning har indhentet dit forudgående, udtrykkelige samtykke forud for behandling af dine følsomme personoplysninger (dette retsgrundlag anvendes kun i forbindelse med behandling, der er fuldstændig frivillig - det anvendes ikke til behandling, der er nødvendig eller obligatorisk på nogen måde).

 

  1. Formål, hvortil vi kan behandle dine personoplysninger

 

Oversigt - Formål, hvortil vi kan behandle dine personoplysninger

Vi kan behandle dine personoplysninger til følgende formål: levering af tjenester til dig, drift af vores websteder og apps, kommunikation med dig, administration af vores it-systemer, sundhed og sikkerhed, forvaltning af økonomi, udførsel af spørgeskemaundersøgelser, sikring af sikkerheden af vores lokaler og systemer, udførsel af undersøgelser, hvor nødvendigt, overholdelse af gældende lovgivning og forbedring af vores websteder, apps og tjenester.

 

De formål, hvortil vi kan behandle personoplysninger, med forbehold for gældende lovgivning, omfatter:

  • Levering af tjenester til dig: levering af vores websteder, apps og tjenester til dig, kommunikation med dig i forbindelse med de pågældende tjenester, og levering af reklamematerialer efter din anmodning herom eller i forbindelse med de pågældende tjenester eller lignende tjenester.
  • Vores websteder og apps: drift og administration af vores websteder og vores apps, levering af indhold til dig, visning af annoncering og andre oplysninger til dig, kommunikation og interaktion med dig via vores websteder og vores apps, identifikation af problemer med vores websteder og apps og planlægning af forbedringer til eller oprettelse af nye websteder og apps, og underrette dig om ændringer til ethvert af ​​vores websteder, vores apps eller vores tjenester.
  • Kommunikation: kommunikation med dig via ethvert middel (herunder via e-mail, telefon, sms, sociale medier, post eller personligt), nyhedsartikler og andre oplysninger, som du måtte være interesseret i, med forbehold for at det sikres, at sådanne meddelelser tilvejebringes dig i overensstemmelse med gældende lovgivning, opretholdelse og opdatering af dine kontaktoplysninger, hvor relevant, og indhentelse af dit forudgående tilvalgssamtykke, hvor nødvendigt.
  • Kommunikation og it-aktiviteter: administration af vores kommunikationssystemer, drift af it-sikkerhedssystemer, og it-sikkerhedsrevisioner.
  • Sundhed og sikkerhed: vurderinger af og optegnelser over sundhed og sikkerhed, og overholdelse af relaterede juridiske forpligtelser.
  • Forvaltning af økonomi: salg, økonomi, virksomhedsrevision, og forvaltning af forhandlere.
  • Spørgeskemaundersøgelser: interaktion med dig for at indhente dine synspunkter på vores tjenester.
  • Sikkerhed: fysisk sikkerhed af vores lokaler (herunder optegnelser over besøg i vores lokaler, og CCTV-optagelser), og elektronisk sikkerhed (herunder login-optegnelser og adgangsoplysninger).
  • Undersøgelser: påvisning, undersøgelse og forebyggelse af overtrædelser af politikker og lovovertrædelser, i overensstemmelse med gældende lovgivning.
  • Retlige procedurer: etablering, udøvelse og forsvar af juridiske rettigheder.
  • Juridisk overholdelse: overholdelse af vores juridiske og lovgivningsmæssige forpligtelser i henhold til gældende lovgivning.
  • Forbedring af vores websteder, apps, tjenester: identifikation af problemer med vores websteder, vores apps eller vores tjenester, planlægning af forbedringer af vores websteder, vores apps eller vores tjenester, og oprettelse af nye websteder, apps eller tjenester.

 

  1. Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

 

Oversigt - Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Vi kan videregive dine personoplysninger til: rets- og tilsynsmyndigheder, vores eksterne rådgivere, vores databehandlere, enhver part, som nødvendigt i forbindelse med retssager, enhver part, som nødvendigt for at undersøge, påvise eller forebygge lovovertrædelser, enhver køber af vores forretning, og eventuelle tredjepartsudbydere af annoncering, plugins eller indhold, der bruges på vores websteder eller vores apps.

 

Vi kan videregive dine personoplysninger til andre enheder i koncernen til legitime forretningsformål (herunder drift af vores websteder og vores apps, og levering af tjenester til dig) i overensstemmelse med gældende lovgivning. Derudover kan vi videregive dine personoplysninger til:

  • rets- og tilsynsmyndigheder, efter anmodning herom, eller med henblik på at indberette eventuel faktisk eller formodet overtrædelse af gældende lovgivning eller forordning,
  • eksterne faglige rådgivere (f.eks. bogholdere, revisorer eller advokater), underlagt bindende kontraktlige forpligtelser med hensyn til fortrolighed
  • tredjepartsdatabehandlere (såsom udbydere af betalingstjenester, datacentre, osv.), beliggende hvor som helst i verden, underlagt kravene angivet nedenfor i dette afsnit (H),
  • enhver relevant part, retshåndhævende myndighed eller domstol, i det omfang det er nødvendigt for etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske rettigheder,
  • enhver relevant part med henblik på forebyggelse, undersøgelse, påvisning eller retsforfølgning af lovovertrædelser eller fuldbyrdelse af strafferetlige sanktioner, herunder beskyttelse mod og forebyggelse af trusler mod den offentlige sikkerhed,
  • enhver relevant tredjepartserhverver(e), hvis vi sælger eller overfører alle eller enhver relevant del af vores forretning eller aktiver (herunder i tilfælde af omorganisering, opløsning eller likvidation), og
  • enhver relevant tredjepartsudbyder, når vores websteder og vores apps bruger tredjepartsannoncering, -plugins eller -indhold. Hvis du vælger at interagere med enhver sådan annoncering, plugins eller indhold, kan dine personoplysninger blive delt med den relevante tredjepartsudbyder. Vi anbefaler, at du gennemgår den pågældende tredjeparts databeskyttelsespolitik, inden du interagerer med dens annoncering, plugins eller indhold.

 

Hvis vi ansætter en tredjepartsdatabehandler til at behandle dine personoplysninger, er databehandleren underlagt bindende kontraktlige forpligtelser til: (i) kun at behandle personoplysninger i overensstemmelse med vores forudgående skriftlige instruktioner, og (ii) at træffe foranstaltninger til beskyttelse af personoplysningernes fortrolighed og sikkerhed, sammen med eventuelle yderligere krav i henhold til gældende lovgivning.

 

  1. International overførsel af personoplysninger

 

Oversigt - International overførsel af personoplysninger

Vi kan overføre dine personoplysninger til modtagere i andre lande. Når vi overfører personoplysninger fra EØS til en modtager uden for EØS, der ikke befinder sig i en retskreds med tilstrækkelig databeskyttelse, gør vi det på grundlag af standardkontraktbestemmelser.

 

På grund af den internationale karakter af vores forretning, kan vi have behov for at overføre dine personoplysninger inden for koncernen, og til tredjeparter som angivet i afsnit (H) ovenfor, i forbindelse med de formål, der er angivet i denne politik. Af denne årsag kan vi overføre dine personoplysninger til andre lande, der kan have forskellige love og krav til overholdelse af databeskyttelse end dem, der gælder i det land, hvor du befinder dig.

 

Når vi overfører dine personoplysninger fra EØS til modtagere uden for EØS, der ikke befinder sig i en retskreds med tilstrækkelig databeskyttelse, gør vi det på baggrund af standardkontraktbestemmelser. Du kan anmode om en kopi af vores standardkontraktbestemmelser ved hjælp af kontaktoplysningerne i afsnit (R) nedenfor.

 

Bemærk venligst, at når du overfører eventuelle personoplysninger direkte til en selskabsenhed, der er registreret uden for EØS, er vi ikke ansvarlige for overførslen af ​​dine personoplysninger. Ikke desto mindre vil vi behandle dine personoplysninger fra det tidspunkt, hvor vi modtager oplysningerne, i overensstemmelse med bestemmelserne i denne databeskyttelsespolitik.

 

  1. Datasikkerhed

                                                                                     

Oversigt - Datasikkerhed

Vi implementerer passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger. Sørg for, at eventuelle personoplysninger, som du sender til os, sendes sikkert.

 

Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der er beregnet til at beskytte dine personoplysninger mod utilsigtet eller ulovlig ødelæggelse, tab, ændring, uautoriseret videregivelse, uautoriseret adgang og andre ulovlige eller uautoriserede former for behandling, i overensstemmelse med gældende lovgivning.

 

Da internettet er et åbent system, er transmissionen af ​​oplysninger via internettet ikke helt sikker. Selv om vi vil implementere alle rimelige foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheden af dine oplysninger, der sendes til os via internettet. Enhver sådan overførsel er på egen risiko, og du er ansvarlig for at sikre, at eventuelle personoplysninger, som du sender til os, sendes sikkert.

 

  1. Nøjagtighed af oplysninger

                                                                                     

Oversigt - Nøjagtighed af oplysninger

Vi træffer enhver rimelig foranstaltning for at sikre, at dine personoplysninger holdes nøjagtige og ajourførte og slettes eller berigtiges, hvis vi bliver opmærksomme på unøjagtigheder.

 

Vi træffer enhver rimelig foranstaltning for at sikre, at:

  • dine personoplysninger, som vi behandler, er nøjagtige og, hvis nødvendigt, ajourførte, og
  • alle dine personoplysninger, som vi behandler, som du meddeler os er unøjagtige (under hensyntagen til de formål, hvortil de behandles), slettes eller berigtiges.
  1. Dataminimering

                                                                                     

Oversigt - Dataminimering

Vi træffer enhver rimelig foranstaltning for at begrænse mængden af ​​dine personoplysninger, som vi behandler, til hvad der er nødvendigt.

 

Vi træffer enhver rimelig foranstaltning for at sikre, at dine personoplysninger, som vi behandler, begrænses til de personoplysninger, der med rimelighed er nødvendige i forbindelse med de formål, der er angivet i denne politik eller som påkrævet for at levere tjenester til dig eller adgang til vores apps og websteder.

 

  1. Dataopbevaring

 

Oversigt - Dataopbevaring

Vi træffer enhver rimelig foranstaltning for at sikre, at dine personoplysninger kun opbevares så længe de er nødvendige.

 

Vi træffer enhver rimelig foranstaltning for at sikre, at dine personoplysninger kun behandles i den minimumsperiode, der er nødvendig til de formål, der er angivet i denne politik.

 

Kriterierne for fastsættelse af tidsperioden, hvorunder vi opbevarer dine personoplysninger, er som følger: Vi opbevarer kopier af dine personoplysninger i en form, der kun tillader identifikation så længe det er nødvendigt i forbindelse med de formål, der er angivet i denne politik, medmindre gældende lovgivning kræver en længere opbevaringsperiode. Vi kan især opbevare dine personoplysninger i enhver periode, som er nødvendig for at etablere, udøve eller forsvare eventuelle juridiske rettigheder.

 

  1. Dine juridiske rettigheder

 

Oversigt - Dine juridiske rettigheder

I henhold til gældende lovgivning kan du have en række rettigheder, herunder: ret til ikke at tilvejebringe dine personoplysninger for os, ret til adgang til dine personoplysninger, ret til at anmode om berigtigelse af unøjagtigheder, ret til at anmode om sletning eller begrænsning af behandling af dine personoplysninger, ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger, ret til at få dine personoplysninger overført til en anden dataansvarlig, ret til at tilbagetrække samtykke, og ret til at indgive klager til databeskyttelsesmyndigheder. Vi kan muligvis kræve bevis på din identitet, før vi kan efterleve disse rettigheder.

 

I henhold til gældende lovgivning kan du have en række rettigheder vedrørende behandlingen af ​​dine relevante personoplysninger, herunder:

  • ret til ikke at tilvejebringe dine personoplysninger for os (bemærk dog venligst, at vi muligvis ikke kan levere den fulde funktionalitet af vores websteder, vores apps eller vores tjenester, hvis du ikke tilvejebringer dine personoplysninger for os - f.eks. kan vi muligvis ikke behandle dine ordrer uden de nødvendige oplysninger),
  • ret til at anmode om adgang til eller kopier af dine relevante personoplysninger sammen med oplysninger vedrørende arten, behandlingen og videregivelsen af de pågældende relevante personoplysninger,
  • ret til at anmode om berigtigelse af eventuelle unøjagtigheder i dine relevante personoplysninger,
  • ret til at anmode om, på baggrund af legitime årsager:
    • sletning af dine relevante personoplysninger, eller
    • begrænsning af behandlingen af dine relevante personoplysninger,
  • ret til at gøre indsigelse, af legitime årsager, mod behandlingen af ​​dine relevante personoplysninger af os eller på vores vegne,
  • ret til at få visse relevante personoplysninger overført til en anden dataansvarlig i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, i det omfang det er relevant,
  • når vi behandler dine relevante personoplysninger på grundlag af dit samtykke, ret til at tilbagetrække det pågældende samtykke (bemærk venligst, at en sådan tilbagetrækning ikke påvirker lovligheden af ​​enhver behandling udført inden den dato, hvor vi modtager meddelelse om en sådan tilbagetrækning, og forhindrer ikke behandlingen af dine personoplysninger på baggrund af eventuelt andet tilgængeligt retsgrundlag), og
  • ret til at indgive klager til en databeskyttelsesmyndighed vedrørende behandlingen af ​​dine relevante personoplysninger af os eller på vores vegne.

 

Dette påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder.

 

For at udøve en eller flere af disse rettigheder eller for at stille et spørgsmål om disse rettigheder eller eventuel anden bestemmelse i denne politik, eller om vores behandling af dine personoplysninger, bedes du bruge kontaktoplysningerne, der er angivet i afsnit (R) nedenfor. Bemærk venligst, at:

  • vi kan kræve bevis på din identitet, før vi kan efterleve disse rettigheder, og
  • når din anmodning kræver fastlæggelse af yderligere fakta (f.eks. en vurdering af, hvorvidt eventuel behandling ikke er i overensstemmelse med gældende lovgivning), vil vi undersøge din anmodning hurtigst muligt, inden vi beslutter hvilke foranstaltninger, der skal træffes.

 

  1. Cookies og lignende teknologier (cookie-politik)

 

Oversigt - Cookies og lignende teknologier

Vi kan behandle dine personoplysninger ved at placere eller læse cookies og lignende teknologier. For flere oplysninger, se venligst vores cookie-politik.

 

Cookie-politik

 

Hvad er en cookie?

En cookie er et stykke data, der opbevares på din computer og er knyttet til oplysninger om dig. Ved at bruge og gennemse vores websteder, accepterer du vores og tredjeparters brug af cookies og andre teknologier i overensstemmelse med denne politik.

 

Hvad er de forskellige typer af cookies?

 

Førstepartscookies er vores egne cookies, der indstilles af vores websted, kontrolleres af os, og bruges til at tilvejebringe oplysninger om brugen af ​​vores websted.

 

Tredjepartscookies er cookies fra ethvert andet domæne. Nogle af vores samarbejdspartnere (for eksempel tredjepartsannoncører) kan bruge cookies på webstedet, i e-mails eller i vores annoncer på andre websteder for at give dem mulighed for at levere de tjenester, som de tilbyder. For at skabe en brugervenlig oplevelse er nogle af vores tredjepartskampagner og -annoncer beregnet til automatisk at overføre brugeres oplysninger til tredjepartens destinationsside, når du vælger at “klikke” på en tredjeparts annonce eller kampagne. Vi kontrollerer ikke disse tredjeparter eller deres brug af cookies. Som sådan dækker denne politik brugen af ​​cookies af virksomheden og dækker ikke brugen af ​​cookies af eventuelle tredjepartsannoncører. Tjek venligst de pågældende tredjeparters websteder for at få nærmere oplysninger om, hvordan de bruger cookies.

 

Hvor længe bliver cookies på din computer?

To typer af cookies kan bruges på webstedet, sessionscookies og permanente cookies.

 

Sessionscookies er midlertidige cookies, der forbliver i din browser eller enhed, indtil du forlader webstedet. De slettes fra din enhed, når du forlader tjenesten.

 

Permanente cookies er små filer, der opbevares på din harddisk, indtil du sletter dem, eller indtil de når deres udløbsdato. Disse kan f.eks. bruges til at huske dine præferencer, når du bruger webstedet, genkende dig, når du vender tilbage, og forbedre din oplevelse på webstedet (se mere om profiler nedenfor). Brug af en permanent cookie er ikke knyttet til eventuelle personligt identificérbare oplysninger, mens du er på webstedet, undtagen hvis du vælger at opbevare dine brugernavne og pinkoder, således at du ikke behøver at indtaste dem hver gang du åbner dine konti. I så fald vil en permanent cookie blive opbevaret på din computer, som er knyttet til dine kontooplysninger. Hvis du afviser den permanente cookie, kan du stadig bruge webstedet, men du vil være begrænset i nogle områder af det.

 

Hvordan bruger vi cookies?

 

Vi kan bruge cookies til følgende formål (enten alene eller ved hjælp af tredjepartstjenester):

  • Godkendelse og præferencer: Cookies kan bruges til at genkende dig, når du besøger vores websteder, huske dine præferencer (f.eks. sprog og kommunikationspræferencer) og tilpasse din oplevelse med at bruge vores websteder og tjenester.
  • Sikkerhed: Cookies kan aktivere og understøtte vores sikkerhedsfunktioner og hjælpe os med at opdage skadelig aktivitet.
  • Annoncering: Cookies giver os mulighed for at vise dig annoncer, både på og uden for vores websteder. Vi kan også bruge en cookie til at finde ud af, hvorvidt en person, der så en annonce, senere besøgte og foretog en handling på annoncørens websted. På samme måde kan vores partnere bruge en cookie til at fastslå, om vi har vist en annonce og hvordan den præsterede, eller give os oplysninger om, hvordan du interagerer med annoncer. Vi kan også samarbejde med en partner om at vise dig en annonce på eller uden for vores websteder, f.eks. efter at du har besøgt en partners websted eller applikation.
  • Analyse: Vi bruger cookies til at forstå, forbedre og undersøge produkter, funktioner og tjenester, herunder, når du får adgang til vores websteder fra andre websteder, applikationer eller enheder såsom din mobilenhed.
  • Geoplaceringsoplysninger: Nogle enheder giver applikationer mulighed for at få adgang til placeringsbaserede oplysninger i realtid (f.eks. GPS). Nogle billeder eller anden kontakt, som du placerer i vores tjeneste, kan indeholde registrerede placeringsoplysninger. Vi kan bruge disse oplysninger til at optimere din oplevelse. Nogle af de oplysninger, som vi indsamler fra en enhed, f.eks. IP-adresse, kan nogle gange bruges til at tilnærme en enheds placering.
  • Flash-cookies: Vi kan i visse situationer bruge Adobe Flash Player til at levere særligt indhold, såsom videoklip eller animation. Flash-cookies opbevares på din enhed, men de administreres via en grænseflade, der adskiller sig fra den, der leveres af din webbrowser. Det betyder, at det ikke er muligt at administrere flash-cookies på browserniveau på samme måde, som du ville administrere andre typer af cookies. I stedet kan du få adgang til dine flash-administrationsværktøjer direkte fra Adobes websted.

 

Vores liste over cookies kan give dig flere oplysninger om de cookies, der bruges på vores websteder. Bemærk venligst, at navnene på cookies, pixels og andre teknologier kan ændre sig med tiden.

Hvilke andre teknologier bruger vi?

 

Logfiler
Ligesom de fleste websteder bruger vores servere logfiler til at analysere trends, administrere vores websteder, spore brugerens samlede bevægelse, og indsamle generelle demografiske oplysninger til samlet brug. Logfil-oplysningerne består af IP-adresser, browsertype, browsersprog, henvisende webadresse, platformstype osv., og er ikke knyttede til identificérbare personoplysninger.

 

Klare GIF'er

Klare GIF'er er bittesmå grafikfiler med en unik identifikator, der funktionsmæssigt svarer til cookies, og vi kan bruge dem til at spore vores brugeres online-bevægelser. Klare GIF'er er usynlige på siden og er meget mindre end cookies, omtrent samme størrelse som punktummet i slutningen af ​​denne sætning. Vi kan også bruge klare GIF'er i vores HTML-baserede e-mails for at fortælle os, hvilke e-mails, der er blevet åbnet af modtagerne. Dette giver os mulighed for at måle effektiviteten af ​​visse meddelelser og effektiviteten af ​​vores markedsføringskampagner.

 

Profil
Vi kan opbevare oplysninger, som vi indsamler, for at oprette en profil af vores brugere. En profil er opbevarede oplysninger, som vi beholder om individuelle brugere, der indeholder deres visningspræferencer. Derfor kan indsamlede oplysninger knyttes til brugeres personligt identificérbare oplysninger for at forbedre indholdet af webstedet for brugere, forbedre vores tjenester og levere nye tjenester, der sandsynligvis vil være af interesse for brugere, og rette relevante produktopdateringer og markedsføringskampagner til brugere, hvis de har valgt at modtage de pågældende kampagner. Vi deler ikke personligt identificérbare elementer i en brugers profil med andre tredjeparter. Brugerprofiler deles kun i samlet form.

 

“Do Not Track”-svar

Visse browsere kan give dig mulighed for at aktivere en “do not track”-indstilling, der sender signaler til de websteder, som du besøger, og angiver, at du ikke vil have dine onlineaktiviteter sporet. Dette adskiller sig fra at blokere cookies, da browsere med “do not track”-indstillingen aktiveret stadig kan acceptere cookies. Lige nu er der ingen branchestandard for hvordan virksomheder bør reagere på “do not track”-signaler, selv om en sådan standard kan vedtages i fremtiden. Vi svarer ikke på “do not track”-signaler på nuværende tidspunkt. Hvis vi gør det i fremtiden, vil vi ændre denne databeskyttelsespolitik i overensstemmelse hermed. Flere oplysninger om “do not track” findes på www.allaboutdnt.org.

 

Kan jeg ændre mine cookiepræferencer?

Browserindstillinger giver dig mulighed for at vælge, hvorvidt du vil acceptere cookies eller begrænse visse cookies. De fleste browsere tilbyder også funktionalitet, som giver dig mulighed for at gennemgå og slette cookies. Hvis du bruger vores websteder uden at ændre dine browserindstillinger, antager vi, at du accepterer at modtage alle cookies på vores websteder. Vær opmærksom på, at hvis cookies er deaktiveret, vil alle webstedets funktioner muligvis ikke fungere som tilsigtet.

Dit mobiloperativsystem kan give dig mulighed for at fravælge at få dine oplysninger indsamlet eller brugt til interessebaseret annoncering på mobilenheder. Der henvises til instruktionerne fra din mobilenheds producent, men denne funktionalitet er normalt tilgængelig i “Indstillinger”-afsnittet på din enhed. Du kan også forhindre os i at indsamle oplysninger gennem vores applikationer ved at afinstallere vores applikationer.

For flere oplysninger om disse specialiserede cookies og andre teknologier, og for at få mere at vide om adfærdsbaseret annoncering eller for at fravælge denne type annoncering fra nogle virksomheder, kan du besøge http://www.networkadvertising.org eller http://networkadvertising.org/optout_nonppii.asp.

 

 

  1. Brugsvilkår

 

Oversigt - Brugsvilkår

Kundeaftalen, der findes på vores websted, regulerer al brug af vores websteder og vores apps.

 

Al brug af vores websteder, vores apps eller vores tjenester er underlagt vores Kundeaftale. Vi anbefaler, at du regelmæssigt gennemgår vores kundeaftale for at gennemgå eventuelle ændringer, som vi måtte foretage fra tid til anden.

 

  1. Direkte markedsføring

 

Oversigt - Direkte markedsføring

Vi kan behandle dine personoplysninger med henblik på at kontakte dig med oplysninger vedrørende tjenester, der kan være af interesse for dig. Du kan afmelde gratis til enhver tid.

 

Vi kan behandle dine personoplysninger med henblik på at kontakte dig via e-mail, telefon, adresserede reklameforsendelser eller andre kommunikationsformer for at give dig oplysninger om tjenester, der kan være af interesse for dig. Hvis vi leverer tjenester til dig, kan vi sende oplysninger til dig vedrørende vores tjenester, kommende kampagner og andre oplysninger, som kan være af interesse for dig, ved hjælp af de kontaktoplysninger, som du har tilvejebragt for os og altid i overensstemmelse med gældende lovgivning.

 

Du kan til enhver tid afmelde vores salgsfremmende e-mailliste ved at følge afmeldingsinstruktionerne, der følger med i hver salgsfremmende e-mail, som vi sender. Vi vil ikke sende dig salgsfremmende e-mails fra en liste, som du har afmeldt, men vi kan fortsætte med at kontakte dig i det omfang det er nødvendigt med henblik på eventuelle tjenester, som du har anmodet om eller fra yderligere lister, som du har tilmeldt dig.

 

  1. Kontaktoplysninger

 

Oversigt - A

Du kan kontakte os på adresserne nedenfor eller ved at sende en e-mail til: fuseprivacy@fusemail.com

 

 

Hvis du ønsker at blive fjernet fra vores kontaktliste for direkte markedsføring, eller hvis du har eventuelle kommentarer, spørgsmål eller bekymringer vedrørende eventuelle oplysninger i denne politik, eller andre anliggender vedrørende behandlingen af personoplysninger, som udføres af os eller på vores vegne, bedes du kontakte at fuseprivacy@fusemail.com

 

Du kan också kontakta oss på någon av följande adresser, var vänlig kontakta

 

FAO: Legal:

 

j2 Global Ireland Limited,

Unit 3.1, Woodford Business Park

Santry, Dublin 17

Ireland

 

FuseMail UK Limited
Ground & 1st Floor Mezzanine The Battleship Building, 179 Harrow Road, London, W2 6NB

j2 Global UK Limited
Ground & 1st Floor Mezzanine The Battleship Building, 179 Harrow Road, London, W2 6NB

 

 

 

 

j2 Global Norway AS

j2 Global Denmark A/S

Stay Secure Sweden AB

Drammensveien 123 N,
NO-0277 Oslo, Norway

Spotorno allé 12
2630 Høje Taastrup, Denmark

Lumaparksvägen 9, 8tr

120 31 Stockholm, Sweden

 

 

 

j2 Global Netherlands BV Transistorstraat 71c
1322 CK Almere
The Netherlands

 

The Electric Mail Company

300-3999 Henning Drive,
Burnaby, BC, Canada,
V5C 6P9

Excel Micro, LLC.

401 Pilgrim Lane, Suite 200, Drexel Hill, PA 19026

WeCloud AB

c/o Stay Secure Sweden AB Lumaparksvägen 9, 8tr
120 31 Stockholm, Sweden

Simitu Aps
c/o j2 Global Denmark A/S

Spotorno allé 12
2630 Høje Taastrup, Denmark

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Definitioner

 

  • App” betyder enhver applikation, der stilles til rådighed af os (herunder, hvor vi stiller sådanne applikationer til rådighed via tredjepartsbutikker eller -markedspladser, eller på anden måde).
  • Retskreds med tilstrækkelig databeskyttelse” betyder en retskreds, som formelt er udpeget af Europa-Kommissionen som ydende et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for personoplysninger.
  • Cookie” betyder en lille fil, der placeres på din enhed, når du besøger et websted (herunder vores websteder). I denne politik omfatter en henvisning til en “cookie” analoge teknologier såsom web-beacons og klare GIF'er.
  • Dataansvarlig” betyder den enhed, der beslutter, hvordan og hvorfor personoplysninger behandles. I mange retskredse har den dataansvarlige det primære ansvar for at overholde gældende databeskyttelseslove.
  • Databeskyttelsesmyndighed” betyder en uafhængig offentlig myndighed, der har til opgave at overvåge overholdelse af ​​gældende databeskyttelseslove.
  • EØS” betyder Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.
  • Personoplysninger” betyder oplysninger, der vedrører enhver enkeltperson, eller hvorfra en person direkte eller indirekte kan identificeres, især ved henvisning til en identifikator såsom et navn, et identifikationsnummer, placeringsoplysninger, en online-identifikator eller en eller flere faktorer, der er specifikke for den fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet af den pågældende enkeltperson.
  • Behandle”, “behandler” eller “behandlet” betyder alt, hvad der foretages med personoplysninger, uanset om via automatiserede midler eller ej, såsom indsamling, registrering, organisering, strukturering, opbevaring, tilpasning eller ændring, hentning, konsultation, brug, videregivelse ved transmission, formidling eller anden tilrådighedsstillelse, justering eller kombination, begrænsning, sletning eller ødelæggelse.
  • Databehandler” betyder enhver person eller enhed, der behandler personoplysninger på vegne af den dataansvarlige (bortset fra den dataansvarliges medarbejdere).
  • Relevante personoplysninger” betyder personoplysninger, for hvilke vi er den dataansvarlige. De omfatter udtrykkeligt ikke personoplysninger, for hvilke vi ikke er den dataansvarlige.
  • Følsomme personoplysninger” betyder personoplysninger om race eller etnicitet, politiske holdninger, religiøse eller filosofiske overbevisninger, fagforeningsmedlemskab, fysisk eller psykisk sundhed, sexliv, eventuelle faktiske eller påståede lovovertrædelser eller strafferetlige sanktioner, nationalt identifikationsnummer, eller eventuelle andre oplysninger, der kan anses for at være følsomme i henhold til gældende lovgivning.
  • Standardkontraktbestemmelser” betyder standard overførselsbestemmelser, der er vedtaget af Europa-Kommissionen eller vedtaget af en databeskyttelsesmyndighed og godkendt af Europa‑Kommissionen.
  • Websted” betyder ethvert websted, der drives eller opretholdes af os eller på vores vegne.